2015. október 20., kedd

V.RÉSZ - Újszövetség 2. rész: A Luminoth haderő 21. fejezet - Reaktor (Részlet)

V.RÉSZ - Újszövetség 2. rész: A Luminoth haderő            

    21. fejezet - Reaktor

Goor hírtelen egy csípős fájdalmat érzett és szinte azonnal megmerevedett az egész teste. Mielőtt elvesztette az eszméletét még röviden érezhette, hogy a mélybe borul és örült sebességgel zuhan lefelé a semmibe. 

Sok perccel később magához tért. Minden körülötte már vöröses árnyalatú volt. A sisakjának adatai szerint már nagyon közel járt az Aurélia forró csillagszerű magjához. Kívül több ezer fokos hőmérséklet uralkodott. Azért maradhatott eddig életbe, mert páncél ruházata mindjárt nyomás kiegyenlítő és hőszabályzó volt egybe. De mit, számit ez az egész, ha egyenesen a magba zuhan. Goor nem érzett halálfélelmet csak békét, végtelen nyugalmat és mélységes sajnálatot az ellenségei számára. – Sajnálom, hogy így ért véget, de legalább újra együtt lehetünk. – mondta csakúgy magának mielőtt…  

Úgy döntöttem, hogy mindegyik fejezetnek külön kis címet adok. A könyv 36 fejezetből fog állni és azon belül hét elkülönített rész lesz (a könyvön belül).
A nagy történet címe ez lesz: Galaxy War – A Szaleán Szövetség

Az eddigi három Galaxy War „kis” regényeimben nem nagyon érzékeltettem, hogy miért éppen ez a gyűjtő cím, de az új regényemben annál jobban lesz érzékelhető.

Az  Újszövetség 2.- ben lesz egy fejezet melynek ez lesz a címe: Istenek háborúja
Ebben a fejezetben fog három Ősfaj összecsapni zuu, luminoth és a hathor-ok.
(A történet szerint: ezek a fajok 7.4 millió évvel ezelőtt kitört Nagy Intergalaktikus háború idején is már utaztak a galaxisok közt)  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése