2015. június 9., kedd

Részlet a bonusz történetből és a Galaxy War I.-II.-III. kiegészítőjéből/végén könyv akció

Részlet a Szeqwesztrából:
Víídzsá elvigyorodott – nem csak egyet választhatsz vagy az új testvéreid vagy… Ádárá – majd gonoszul felnevetett.
 – De hát azok után, amin átmentem háromszor hajszál híján meghaltam – magyaráztam kétségbeesetten, majd morogva hozzátettem – egyszer sikerült is.   
A drác király arca eltorzult – hozd ki élve Doktor Guldár Divinitászt és választhatsz – majd kis szünet után hozzátette – és majdnem elfelejtettem. Állítólag a fogadott lánya is a Weronon tartózkodik… Szeqwesztra. Nem ártana, ha őt is kihoznád élve – Víídzsá elvigyorodott – és talán… - majd szertefoszlott a hologram.
Víídzsá Fáá=drác
Tárosz=drakonida
a többi Moonooni(muunuuni) ember

Részlet a kiegészítőből:
A drác és a drakonida kapcsolat= A drác és a drakonida egy és ugyanaz. Az egyik különbség az, hogy a drakonidák semlegesek, azaz ebben az esetben ez azt jelenti, hogy nem rendelkeznek nemi szervekkel. Míg a drácok kétneműek, azaz hímnősek.  A másik különbség a testfelépítésük.

Drác= Átlag magasság 270 – 280cm. Átlag testhossz 230 – 260cm. Négy lábon járnak és egy pár másodlagos karral rendelkeznek. Mindegyik végtag négy ujjban végződik (4×4lábujj és 2×4 kézujj). Testük egy potrohszerű nyúlványban végződik, melynek egy fő funkciója van tojástermelés. A potroh teljes felülete lyukacsos. Ezek a mélyedések tele vannak zselészerű anyaggal, melyben tojáskezdemények találhatok. Ezek időnként kitágulnak és az érett tojások kicsusszannak. Ez a folyamat nem jár fájdalommal. Mivel a drác hímnős ő dönti el, hogy mikor szeretne utódokat nemzeni, bár ettől függetlenül a király genetikai frissítéseket hajt végre. A királynők még a tojások létszámát is képesek befolyásolni. Testalkatuk sovány nyakuk és fejük hosszúkás. Három nagy szempárral rendelkeznek. Hajjal illetve más testszőrzettel nem rendelkeznek. Bőrük színe szürkésbarna zöld árnyalattal. A drácok népe akár több száz királynőből és egy királyból áll per kolóniánként. A drác királynők fő feladata az utódgyarapítás. Míg a drác királyoké az uralkodás és az időközönkénti genetikai frissítés. (A királyok testmérete átlagosan kétszerese a királynőké).

Drakonida=Átlagmagasság 220 – 230cm. Két lábon járnak. Ujjak száma mindegyik végtagon négy. (2×4 lábujj és 2×4 kézujj). Bőrszín: szürkésbarna zöld árnyalattal. Koponyájuk „emberibb”. Míg a drácoknak három nagy szempárjuk van addig a drakonidák csak két szemmel és két pár pontszemmel rendelkeznek. A drakonidák drác tojásból kelnek ki és nemtelenek. Nagyon ritka, ha egy tojásból egy drác kel, ki de ha mégis, azt a legnagyobb tisztelettel és odaadással nevelik fel. Egy drakonida 14 – 15 standard nap alatt nő fel és a szülője teljes tudását birtokolja (genetikai memória/emlékezet). De legkorábban még csak 12 napos korban kezdenek el emlékezni, előtte viszont eléggé korlátozott intelligenciával rendelkeznek. A drác és a drakonidák közös tulajdonságuk, hogy minimális alvásra van szükségük. Ezek a lények a hüllőszerű fajokhoz tartoznak.

Hétvégi AKCIÓ! A Galaxy War I.-II.-III. 99Ft/LETÖLTÉS! 2015-junius 13 és 14 érvényes az AKCIÓS ÁR!


Judy Tóth az Uploaded Magazin Főszerkesztője   A legújabb szám! Uploaded-Retro













Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése